USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Ні» безробіттю: партія Ігоря Палиці пропонує три кроки для підтримки української молоді

25 Травня 2021 09:12
За соціологічними опитуваннями, 37% молодих українців ледве виживають – коштів вистачає тільки на продукти харчування та речі першої необхідності.

Хоча ситуація погіршується з кожним роком, влада, навпаки, скорочує підтримку молоді, наголошує народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

Із 2015 року не виділяються кошти на доступне житло, а державні програми з працевлаштування не працюють. У результаті молодь шукає кращої долі на чужині.

Як зауважує парламентар, партія «ЗА Майбутнє» пропонує системні заходи для підтримки молодих українців:

– Доступні кредити на житло (фінансування державної програми пільгового кредитування – мінімум 1 млрд грн у 2022 році);

– Компенсація вартості освіти (економічні стимули для підприємств, які за власні кошти оплачують навчання майбутніх працівників);

– Гарантоване працевлаштування (компенсація роботодавцям до 70% зарплати молодих українців; податкові пільги для підприємств, де працює не менше 35% молоді).

Читати ще: «Державне регулювання» призведе до ще більшого зростання цін, – Ігор Палиця

«Молодь – це майбутнє нації та держави. Без ефективної молодіжної політики в нашої країни немає майбутнього!» – резюмує Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus