USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Ніч на Івана Купала» у Луцькому зоопарку. Фото

8 Липня 2018 20:42
Магію Купальської ночі подарували гостям звіринця працівники Луцького зоопарку.

Свято, що претендує на статус традиційного, відбулося у зоопарку втретє, йдеться у дописі на сторінці звіринця у Facebook.

Для гостей влаштували бульбашкове та вогняне шоу, створювали аквагрим. Навіть студенти біологічного факультету СНУ, які зараз проходять практику в зоопарку, допомагали відвідувачам із плетіння вінків, а працівники зоопарку організували частування.

"Майстер-класи, тематична фотозона, квест, екскурсія, показові нічні годівлі, розваги біля вогню, частування чаєм і кулішем, кріо-шоу та неймовірні бульбашкові та вогняні виступи. Все це – у супроводі гарної української музики", - йдеться у дописі.

Також на відвідувачів чекала екскурсія нічним зоопарком – унікальна можливсіть поспестерігати за тваринами, які у живій природі ведуть нічний спосіб життя.

Не обійшлося і без звичних атрибутів Купальського свята: загадування бажать у магічну ніч, плетіння вінків та пускання їх на воду.

"А фаєр-шоу на завершення – це щораз нове дійство від приборкувачів вогню. Як обіцянка – у наступному році свято буде і традиційним, і з новими родзинками", - запевняють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Липня 2018 21:28
Скільки звірів на фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus