USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічна атака «Шахедів»: в Одесі троє загиблих, у Дніпрі влучання в багатоповерхівку, під завалами люди

23 Лютого 2024 08:26
У ніч на 23 лютого окупанти знову атакували Укаїну «Шахедами». У Дніпрі один з безпілотників влучив у багатоповерхівку.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, наразі відомо про вісьмох постраждалих, двоє з них у стані середньої тяжкості перебувають у лікарні.

Під завалами є люди. Пошукова операція триває.

«П'ять безпілотників знищили оборонці неба цієї ночі над областю. По два – у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один – у Новомосковському. На жаль, й влучань уникнути не вдалося. Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству. З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно», – зазначив Лисак.
Із його слів, не припиняв агресор й обстрілів Нікопольшини. Вогнем артилерії накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади. Пошкоджено два підприємства, три приватні будинки. Побито господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди цілі.
Під час ворожої атаки на Одеську область один з уражених над морем дронів упав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. Вогнеборці врятували охоронницю, яка не постраждала, та виявили тіло загиблої людини. Вранці стало відомо про ще двох загиблих людей, яких знайшли під завалами.

Підрозділи протиповітряної оборони збили 9 дронів-камікадзе.

Наразі триває розбір завалів та «проливка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus