USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічна ДТП у Луцьку: п'яний водій на кільці влетів у стовп

13 Травня 2023 09:34
ДТП сталася у ніч на 13 травня у Луцьку. Патрульні отримали повідомлення, що на кільці на перетині вулиці Гордіюк та проспектів Соборності й Відродження сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили, що 23-річний чоловік на авто Volkswagen Golf не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування та здійснив наїзд на електроопору.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. За допомогою приладу Drager провели огляд на місці події, і результат підтвердив здогадки поліцейських. Алкотестер показав 1,28 проміле, що перевищує максимально допустиму норму у понад 6 разів.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 14 Травня 2023 09:57
до яких пір будуть повідомлення про п'яних за кермом! люди добрі! в країні війна, гинуть молоді здорові люди, юнаки та дівчата! та повідбирайте в них автомобілі та водійські посвідчення і на фронт, або ( якщо ) алкаш, на примусові роботи по відновленню країни! це ж дуууже легко зробити! і головне за законом! за законом воєнного часу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus