USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німеччина посилила правила в'їзду для українців: що зміниться

31 Січня 2022 12:35
Влада Німеччини включила Україну до переліку країн із високим ризиком зараження коронавірусом. Тому з 30 січня держава запровадила жорсткіші правила в’їзду для українців.

Нові обмеження діятимуть щонайменше до 3 березня – потім їх переглянуть. Про це йдеться у повідомленні на сайті Інституту імені Роберта Коха, пише 24 канал.

Так, з 30 січня українські туристи, які прибувають до Німеччини, мають пройти 10-денний карантин. Ця вимога не стосується повністю вакцинованих або тих, хто одужав від COVID-19.

Достроково закінчити самоізоляцію можна лише через п’ять днів після прибуття за результатами негативного тесту на коронавірус. Діти до 12 років зобов’язані перебувати на карантині так само п’ять днів, але можуть завершити його без тесту.

Крім того, перед в’їздом до країни потрібно зареєструватись на відповідному сайті й внести туди свої дані про вакцинацію.

Ці вимоги зобов’язані виконувати особи з будь-яким громадянством, які впродовж останніх 10 днів перебували на території країн зі списку високого ризику.

Зонами високого епідеміологічного ризику в Німеччині оголошують країни та регіони, де загроза зараження COVID-19 є особливо високою. Однак кількість інфікованих – не єдиний критерій для оцінювання. Враховуються й темпи поширення інфекції, завантаженість лікарень і відсутність повних даних про ситуацію з хворобою.

До списку, крім України, також віднесли Афганістан, Кубу, Пакистан, Гватемалу, Бангладеш, Киргизстан, Оман, Палау, Сінгапур та французьку заморську територію Нова Каледонія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 31 Січня 2022 12:51
де це вони таке поняття взяли "країна з високим ризиком" ? людина або створює загрозу, або не створює незалежно від громадянства. нехай ті мудрагелі забезпечують перебування на карантині (житло, харчування і т.д.)
Климкин Показати IP 31 Січня 2022 13:33
придется ехать на восток
Олесь Показати IP 31 Січня 2022 13:38
Попустили тих німців . Та вони взагалі повинні тисячоліття на нас робити і коли ми до них приїзджаемо то обеспечувати нас ... А тут взагалі ...всб ту голоту азіатську приймають , грошей їм, житло їм і в попку поцелують ....а ми Українці їм як якісь ізгої . Дожилися до кінця світу точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus