USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німеччину та Францію «засніжило» на початку літа. Фото

9 Червня 2022 16:46
Містечко Вайлер-Зіммерберг, що на півдні Німеччини, на початку літа на кілька годин немов перенеслося у зиму. Унаслідок сильних грозових дощів його настільки рясно засипало градом, що вулиці міста виглядали вкритими снігом.

Це трапилося 5 червня, коли у більшій частині Європи погода не вирізнялася привітністю. За кілька годин на вулицях назбиралося близько 50 сантиметрів граду, пише 24 канал.

Місцеві мешканці зняли чимало фото та відео, де трактори та люди розчищають град так само, як і сніг взимку. Якщо не брати до уваги зелені рослини довкола та не знати, що відбулося насправді, буде важко здогадатися, що це початок літа.

Однак, температура повітря все ж була літньою – 21 градус за Цельсієм, тож град і сам досить швидко розтанув.
Сильні грози на вихідних пройшли й у Франції. Там не «сніжило» так сильно, як у Німеччині, однак поблизу міста Клермон-Ферран також падав величезний град – він сягав кількох сантиметрів у діаметрі.
Гроза вирувала й у Парижі. Відтак, у знамениту Ейфелеву вежу кілька разів вдарила блискавка. Один із таких моментів потрапив у об'єктив французького фотографа Куліка Бертрана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 9 Червня 2022 17:57
Напевно знову до пуйла звонили.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus