USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Німецьке місто подарувало Луцькій пожежній частині великий вантажний причіп

21 Грудня 2023 15:18
Луцька міська рада у партнерстві з заводом ПрАТ «СКФ Україна» отримала від міста Швайнфурт (Німеччина) та передала пожежній частині цінний та потужний ресурс — великий вантажний причіп, який забезпечить ефективність роботи наших рятувальників. Швайнфурт є містом-партнером Луцька і неодноразово передавало значну гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Отриманий причіп стане невід’ємною частиною пожежної техніки та інфраструктури Луцька. Його можна використовувати для транспортування спеціального обладнання, гуманітарної допомоги та інших необхідних ресурсів, що значно полегшує логістику та є критично важливим, особливо у воєнний час.

Читати ще: Луцьк отримав два сучасні сміттєвози
Читати ще: Нововолинськ отримав від німецького уряду техніку та обладнання

Оформленням документів та транспортуванням причіпу займався завод ПрАТ «СКФ Україна». Генеральний директор Богдан Волчок розповів, що завод співпрацює з німецькими колегами і зробив запит, на що ті відгукнулися й подарували Луцьку необхідний транспортний засіб. Окрім того, причіп уже виконав важливу місію, адже приїхав не порожнім, а привіз гуманітарну допомогу.
Луцька міська рада висловлює подяку партнерам з Швайнфурта. Це партнерство, яке укріплює зв’язки та підтверджує важливість спільної роботи.

Нагадаємо, 16 липня Луцьк та німецьке місто Швайнфурт офіційно стали побратимами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus