USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Норвегія посилює правила в'їзду до країни для туристів і своїх громадян

29 Березня 2021 16:54
Норвегія посилює правила в’їзду у країну як для своїх громадян, так і для туристів. Нові правила будуть діяти з 1 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Згідно з новими правилами, особи, які зробили ПЛР-аналіз на коронавірус, повинні чекати його результати тільки на станції тестування. Уряд попереджає, що порушників каратимуть штрафом.

Також штрафи загрожують і громадянам, які не нададуть негативний тест на коронавірус. Таких людей можуть навіть не пустити на територію країни

Крім того, влада зобов’язала норвежців і тих, хто має постійне місце проживання у країні, надавати негативний тест на COVID-19 при в’їзді з країн з високим ризиком зараження.

Тест потрібно зробити не пізніше, ніж за 24 години до перетину кордону.

Нагадаємо, Норвезький інститут охорони здоров’я прийняв рішення продовжити обмеження на вакцинацію від коронавірусу препаратом AstraZeneca. Рішення про використання вакцини буде розглянуто до 15 квітня.

Раніше ми повідомляли, що в Словенії уряд вирішив прийняти рекомендації науково-консультативного комітету та запровадити локдаун в країні з 1 по 12 квітня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus