USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нова баскетбольна команда «Старий Луцьк» лідирує в першій лізі

29 Листопада 2017 14:30
Після фактичного припинення існування клубу «Волиньбаскет» луцький баскетбол реінкарнувався в іншій команді – «Старий Луцьк». Коріння «Старого Луцька» йде від ветеранського баскетболу, а паростки – це молоді представники волинської баскетбольної школи. Тренує команду один із колишніх коучів «Волиньбаскета» Володимир Журжій.

Новий клуб заявився у Першу лігу чемпіонату України й може потішити вболівальників грою відомих виконавців – Едуарда Федчука та Дмитра Шваг­ринського.

Новачок Першої ліги наразі лідирує у четвертій групі наймасовішого дивізіо­ну українського баскетболу. У цій лізі 27 команд розподілені на чотири групи за територіальним принципом. Лучанам треба вибороти перше-друге місце у своїй групі, щоб розігрувати медалі чемпіонату. На другому етапі гратимуть за системою плей-оф – до двох перемог.

У групі 4 «Старий Луцьк» поки випереджає київську команду «КСЛІ-Київ-Баскет», «Вінницьких Зубрів», «Житомир», «Коростень», «Маяк» (Сарни) і «Чернігів». Команда Олексія Мельника п’ять матчів виграла, а один програла.

Найближчі два поєдинки луцького клубу відбудуться на домашньому для нього майданчику спорткомплексу СНУ – 2 і 3 грудня. Суперник – «Вінницькі Зубри», які наразі п’яті з семи команд групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus