USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Нова ІПСО росіян: окупанти намагаються посварити поляків та українців

8 Травня 2023 12:56
У соцмережах зʼявилася реклама, спрямована на те, аби посіяти розбрат між Україною та Польщею. Так, росіяни поширюють відео, на якому поляки нібито заявляють, що Україна має відшкодувати надану їй допомогу, передавши частину своїх територій.

Про це пише УНН з посиланням на Центр стратегічних комунікацій.

«У дописі йдеться, ніби «глава Польщі заявив, що Україна має добровільно повернути землі, що належали Польщі до 1939 року». Насправді Дуда такого не говорив, Польща поважає суверенітет і територіальну цілісність України», – підкреслюють в Центрі стратегічних комунікацій.

Зазначають, що такими фейками росіяни намагаються налаштувати українців проти мешканців країн-партнерів і домогтися зниження підтримки України.

Рекламні кампанії запустили зі сторінки у Facebook під назвою Jaded statement, яка маскується під «Новини та ЗМІ». За наданою інформацією, цю психологічну кампанію запустили 5 травня, у той же день сторінку і було створено.

Станом на зараз вона не заблокована, тож усі її «реклами» ще можуть з'являтися у стрічках користувачів Facebook. У Центрі стратегічних комунікацій закликають блокувати подібні матеріали та надсилати скарги до служби підтримки Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПРОСТО Показати IP 8 Травня 2023 13:17
Все, що далі Уралу - корінні землі Китаю!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus