USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російські пропагандисти намагаються дискредитувати Зеленського

11 Травня 2022 10:37
Російські пропагандисти намагаються розгорнути дискредитаційну кампанію проти Президента України Володимира Зеленського.

Про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

«Пропагандисти намагаються розгорнути дискредитаційну кампанію проти Президента України, заявляючи, нібито «незважаючи на та, що генштаб України був проти самовбивчої атаки на Зміїний, за порадою британських консультантів В. Зеленський віддав наказ про проведення операції на острові», – йдеться в повідомленні. Проте це є дезінформацією.

Крім того, рф вдається до маніпуляцій. Так, російська пропаганда продовжує поширювати тезу про те, начебто «всі країни світу, особливо в Латинській Америці та Африці, страждають від наслідків конфлікту в Україні та санкцій щодо рф». В першу чергу, такі дії пропагандистів спрямовані на пом’якшення санкційного тиску.

Крім того, з посиланням на посольство рф у США, російські ЗМІ поширили інформацію про «абсурдність твердження Держдепартаменту США про причетність москви до кібератак на об’єкти критичної інфраструктури України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus