USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нові вікна і дах, утеплений фасад: у луцькій школі зроблять капітальний ремонт

14 Лютого 2022 08:00
Управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило тендер на виконання робіт з розробки проєктної документації на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (термомодернізація) Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5», що на проспекті Перемоги, 16.

Про це йдеться на сайті державних закупівель Prozorro. Торги триватимуть до 21 лютого. Очікувана вартість виготовлення проєкту термомодернізації закладу становить 347 тисяч гривень.

Відповідно до тендерної документації, загальна площа будівлі, що підлягає ремонту, – 4575 квадратних метрів.

Завдання на проєктування включає виготовлення робочого проєкту, який враховуватиме обстеження будівлі, електротехнічні рішення, енергетичну ефективність, вентиляцію, вогнезахист дерев’яних конструкцій, блискавкозахист, кошторис і проєкт організації будівництва.

Загалом капітальний ремонт має передбачати заміну віконних та дверних блоків, утеплення фасадної частини та горища будівлі, заміну покрівлі будівлі на металочерепицю, заміну дерев’яних конструкцій горища, благоустрій прилеглої території, влаштування освітлення головної будівлі з трьох сторін, відновлення вентиляції, улаштування системи блискавкозахисту будівлі та вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, улаштування доступності будівлі для маломобільних груп населення.

Проєктну документацію на термомодернізацію Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 мають виготовити до 30 квітня. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Нагадаємо, ремонт даху і фасаду школи № 5, яка, зі слів мера міста Ігоря Поліщука, напевно, в найгіршому стані в обласному центрі, запланували наприкінці року. В межах прийнятого бюджету на 2022 рік на ремонт школи передбачили 13 мільйонів гривень. Після цього на черзі ремонт даху і фасадів шкіл № 2 та № 7.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Лютого 2022 08:54
Так як і в 4 ій школі зробоять? Лише з фасадноі сторони? Чи з усіх сторін?
Уася до Анонім Показати IP 14 Лютого 2022 10:04
В 4-й можна було б взагалі не робити державним коштом ))
лучани Показати IP 14 Лютого 2022 10:18
про 7му школу забули.
Пасажир Показати IP 14 Лютого 2022 12:25
А в 27-му взагалі немає спортзалу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus