USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Нового журналіста» презентували у Луцьку

1 Квітня 2014 15:00
«Новий журналіст» - це назва навчального посібника, який буде корисним як для студентів, так і тих, хто обрав журналістику своєю професією.

Книгу представили в Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки сьогодні, 1-го квітня.

Привіз «Нового журналіста» в Луцьк президент Асоціації журналістів «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

Він запевнив, що цей навчальний посібник відрізняється від багатьох інших, як мінімум у аспектах.

«До створення книги ми залучили виключно практикуючих журналістів, які є справжніми фахівцями своєї справи. Наприклад, заступника головного редактора газети «Коммерсант-Україна», журналістів з телеканалу 1+1. Усі ці люди працюють в режимі виробництва засобів масової інформації. Друге – це те, що в ній ми розповіли про усі типи медіа. Третій момент, це те, що ми, окрім навчальних розділів, долучили додатки, шаблони телевізійного репортажу, або нарису чи есе», - розповів для Інформаційного агентства Волинські Новини Руслан Кухарчук.

Окрім того в книзі є інтерв’ю зі знаними журналістами в Україні, які діляться порадами.

Студентка другого курсу СНУ імені Лесі України Ірина Козуб прийшла на презентацію здобути нові знання й досвід. Вона переконана, що сьогодні, окрім інформаційної роботи, журналістика взяла на себе виховну роль.

«Сьогодення вимагає фахових журналістів. Тому вчитися потрібно завжди, адже журналіст повинен бути універсальним, швидко орієнтуватися на місці події. Проблемою у ЗМІ є «джинса», це недопустимо, бо журналісти впливають на свідомість людей, формують їхню думку», - каже Ірина Козуб.

Після презентації навчального посібника «Новий журналіст», Руслан Кухарчук провів майстер-клас на тему «Особливості роботи в Інтернет-виданнях».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІй Показати IP 1 Квітня 2014 15:02
Перед виборами пішли посібнички для ЗМІ і "повчання" як працювати, а під і на кого - додатки нададуть пізніше!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus