USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нового дитсадка у Торчині цьогоріч не буде. Бо криза...

11 Лютого 2009 10:43
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк вирішив не «кормити ілюзіями» жителів селища міського типу Торчин Луцького району, які прийшли на особистий прийом. Про це 11 лютого повідомляє репортер «Волинських Новин».
Жителі Торчина просили сприяння у будівництві нового дитячого садка, оскільки старий є фактично переповнений. Проте Микола Романюк проінформував, що у обласному бюджеті «на будівництво, як таке, грошей нема».
Якщо надійдуть відповідні кошти з державного бюджету, то у обсязі 30% від минулорічної суми. Але ці гроші спрямовуватимуться на ті об’єкти, які планують здати у 2009-му. Тому спорудити новий дитсадок у Торчині «у цьому році нереально. Я вам показав реальну картину. Коштів немає ні копійки...», – сказав губернатор жителям селища.
За словами Миколи Романюка, надходження від податку з доходів фізичних осіб у січні 2009 року в порівнянні з січнем 2008-го значно впали. «Ми говоримо про кризу... Але вона ще не наступила...», – натякав Микола Романюк, що зараз кризові явища лише починаються.
Торчинський селищний голова Юрій Кревський, як варіант виходу з проблеми запропонував реконструкцію старої школи під дитсадок. Проте це викликало у його односельчан заперечення. «Не ліпіте ради Бога в те приміщення (колишню школу, – «ВН»)».
Жителі Торчина підрахували, що на виготовлення проектно-кошторисної документації нового дитячого садка потрібно 150-200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міщанка Показати IP 11 Лютого 2009 12:41
Так, садочок у нас дійсно ще допотопгий - у трьох приміщеннях розташований. Щоб дитину прилаштувати, заяву треба писати, виписавшись із пологового. То до трьох років, може, втрапите. Але метикуваті мами роблять по-іншому. Одна просто принесла дитя і залишила у голови на столі - каже, або в свдочок влаштуйте, або самі бавте. місце знайшлося того ж дня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus