USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Новорічний стіл майже по-ресторанному від нової торгової марки «Сам Удома»*

22 Грудня 2021 15:26
Можна тільки уявити, скільки клопотів та приготувань чекає на всіх напередодні свят! І ялинку прикрась, і подарунки встигни придбати, і себе причепурити, і всіх привітати, а ще й стіл святковий накрити! Щоб і смачно, і, як кажуть, не за всі гроші.

Хм, от з останнім ми точно станемо у пригоді! Ми – це нова торгова мережа напівфабрикатів «Сам Удома», яку створив ресторатор з 15-річним досвідом Роман Хорзов («Дядя Pizza», «Моджо»).

Ми хоч і молодий бренд, але вже встигли закохати в себе і багатьох лучан, і ковельчан, де теж є магазин-виробництво «Сам Удома».
У нашому асортименті ви завжди знайдете смачні та якісні домашні страви, які звикли бачити в подібних магазинах: пельмені, вареники, сирники, млинці, котлети, голубці, піца на дровах тощо. Всі страви – найвищої якості, задомашніми рецептами, але з ресторанним підходом та виконанням. На сертифікованому за всіма приписами законів виробництві «Сам Удома» вся продукція на різних стадіях проходить потрійний контроль, тож будьте певні: у вас вийде дуже смачно!
Але традиційні напівфабрикати традиційними, а на свято ж хочеться чогось оригінального, бенкетного.

Тому зустрічайте та смакуйте в мережі «Сам Удома» сезонні страви-новинки до новорічно-різдвяного столу:

- штруделі солоні й солодкі (лосось/шпинат, печене курча/овочі, мак/вишня/горіх, яблуко/груша/карамель) від 95 грн/500г;

- традиційне домашнє м’ясне (ковбаса домашня, бочок, грудинка, паштет, м’ясні рулети, фаршировані перці) від 88 грн/1 кг;

- оригінальні делікатеси (мус-паштет по-французьки з ягідним джемом, французькі пироги «Кіш», лазанья, свинячі медальйони в беконі) 99 грн/500г;

- пісні святкові страви (скумбрія з овочами, голубці та перці з грибами тощо) від 78 грн/1 кг.
Усі страви продаються вже у готовому або напівготовому вигляді, тому їх легко допекти або просто розігріти. Детальні рецепти приготування – на сайті samudoma.com.ua. Тут також можна глянути і повний асортимент продукції в магазинах. Тож раз-два – і святковий стіл накрито!
А ще ваших діток обов’язково порадує наша новинка – натуральні сирки в шоколаді: і класичні без начинки, і з наповненням (карамель або шоколад). А ще тематичні «сніговички-сировички» без шоколаду, але не менш смачні!
Знаєте, якщо щиро, то ми багато думаємо про їжу, щоб вас чимось постійно дивувати, щоб вам було смачно! І головне – щоб ви в житті не стояли біля плити, а займалися улюбленими справами і проводили час з близькими для вас людьми. Життя одне, а їжі ми зробили багато! Спробуйте! І «чін-чін» за вас у ці новорічні свята!
Команда «Сам Удома» (ТМ)

Наші адреси

Луцьк:

вул. Набережна, 10

просп. Президента Грушевського, 1 (навпроти Центрального басейну)

вул. Сенаторки Левчанівської, 13 (біля Старого ринку)

вул. Гордіюк, 49 («Північний ринок»)

вул. Конякіна, 44 (ринок)

Липини, вул. Шевченка, 69 Г (кінцева маршруту №32)

Ковель:

вул. Сагайдачного, 6 В (район автовокзалу)

samudoma.com.ua

Телефон +380631238800
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 22 Грудня 2021 17:06
Де смачніше- в "Галі балуваній" чи в "Самому вдома"? Хто куштував? В "Галі" мені портять враження їх конурки-магазини і запах. Цікаво, як у цій мережі.
Анонім до лучанка Показати IP 22 Грудня 2021 21:14
Однозначно у «Сам удома» Доступні ціни , а якістю та смак супер
Анонім Показати IP 22 Грудня 2021 17:30
Галька вже відстій робиться і ціни космос зажралися
Володимир Показати IP 22 Грудня 2021 19:44
Смакував продукцію багатьох відомих виробників. Зайшов у новий, відкритий нещодавно магазин "Сам у дома" по проспекту Грушевського,1. Магазин справив приємне враження. Зустріли привітно. Купив пельмені. Дуже смачні. Вдячний працівникам за їх смачну продукцію. Планую прийти ще перед новорічними святами.
Анонім Показати IP 22 Грудня 2021 19:50
Вареники з капустою непогані, але вона там квашена. Треба попереджати. А так начинки - повно! Треба будеще щось спробувати.
Ольга Показати IP 22 Грудня 2021 20:53
Мені і дітям сподобалося! Гарні затишні магазини, ціни нормальні. Брали вареники з лівером (супер!), пельмені з куркою і лазанью. Дітям цукерки подарували! Приємний сервіс і на смак все на голову вище! Тепер ми ваші клієнти!!!
Оксана Показати IP 22 Грудня 2021 21:23
Була у них пару разів, дуже сподобалось, особливо млинці з лівером. Начинки багато, м’ясо відчувається що натуральне, а не якісь відходи Треба буде спробувати ковбасу
Тома знає Показати IP 23 Грудня 2021 12:47
Їхні вареники з лівером мега смачні. Постійно ними затарююсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus