USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новоспечений курінний Давидов представляв Луцьк на козацькій раді

5 Жовтня 2009 13:18
Загальноукраїнська конференція козаків України відбулася цими днями у Києві. Луцьк представляв депутат міської ради Ігор Давидов, полковник і курінний отаман Луцького міського куреня. Про це 5 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Під час зустрічі учасники конференції обговорили завдання українського козацтва, як Всеукраїнського козацького руху на поточний період та озвучили вимоги козацтва до кандидатів у Президенти України.
З цими питаннями виступив секретар Ради Українського козацтва при Президентові України Анатолій Грива. Він також ознайомив присутніх з планом урочистих заходів, що відбудуться до Дня Українського козацтва у Києві, Запоріжжі на острові Хортиця, Чигирині.
Крім того, представники козацтва обговорили питання патріотичного виховання української молоді, – пише сайт Луцької міської ради. Як зазначив Ігор Давидов, такі конференції дають змогу консолідувати козацький рух в Україні і «вкотре підтвердити, що ми народ з віковою історією і міцними державницькими традиціями».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Козак Показати IP 5 Жовтня 2009 13:44
О... Вже полковник... І скільки шабель має під своїм командуванням?
косак Показати IP 5 Жовтня 2009 15:27
Полковник, як мінімум, повинен командувати полком, або управляти полком (адміністративною одиницею, яка дорівнює теперішній області). Козак щодня і щохвилини повинен бути готовий до бою і до смерті. Це зовсім інша якість людей, ніж теперішні "перебиранці". Одним словом: дід козак, батько син козачий, а я (полковник) х...віст собачий.
Сергій Показати IP 5 Жовтня 2009 15:43
Цікаво, а цим декоративним козачкам не мулять пам"ятники Катерині?
Знаючий Показати IP 5 Жовтня 2009 19:59
Що цікаво: коли не з'являються представники козацтва, то всі при титулах. Простих хоч 20% буде серед однієї старшини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus