USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинськ долучився до міжнародної акції - День без авто

22 Вересня 2015 15:44
День без авто - таку акцію сьогодні, 22 вересня, ініціювала міська влада Нововолинська, - інформує сайт міської ради.

Акція відбувається у рамках тижня мобільності. Його щороку з 16 до 22 вересня відзначають у 5 тисячах міст Європи. Україна до акції долучається вп’яте. Власникам автівок пропонують на 24 години відмовитись від автомобіля та проїхатись на велосипеді або пройтись пішки.

У зв’язку з постійним збільшенням кількості транспортних засобів у всьому світі екологічна ситуація на планеті істотно погіршилася. Згідно з оцінками експертів, 90 відсотків обсягу викидів забруднюючих речовин в атмосферу припадає на автотранспорт.

Захід проводиться, щоб привернути увагу населення до зменшення використання приватних автомобілів у місті і цим же зменшити викид шкідливих газів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 22 Вересня 2015 15:46
Це як розуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus