USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нововолинськ отримає 3,3 млн грантових коштів на утеплення лікарні

8 Лютого 2022 10:11
Нововолинськ став переможцем гранту від німецької організації «GIZ». Громада отримає співфінансування в 3,3 мільйона гривень на термомодернізацію хірургічного корпусу лікарні. Загальна вартість проєкту - понад 14 мільйонів гривень: кошти гранту, бюджету громади та НЦМЛ.

Про це інформують на сайті міської ради.

Міський голова Борис Карпус розповів, що реалізувати проєкт планують за два роки. Передбачено комплекс заходів із термореновації: утеплення фасаду й даху, встановлення ІТП і заміну всіх вікон.
Такий потужний і дороговартісний проєкт у нововолинській лікарні буде здійснено вперше.

Зі слів директора лікарні Олега Шипелика, щомісяця медзаклад витрачає мільйон гривень на оплату за тепло в цьому корпусі. Термомодернізація дозволить сплачувати вдвічі менше, а зекономлені кошти направлять на розвиток закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 8 Лютого 2022 10:36
А можна 3 млн виділити з премій міськвиконкому,на зарплату якому виділяють 25млн, з них половина - премії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus