USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нововолинські школярі зібрали півтонни макулатури

23 Листопада 2016 11:22
Нововолинські школярі взялися активно збирати макулатуру. За це їх відзначили грамотами та подарунками.

Як повідомляють у прес-службі Нововолинської міської ради, у загальноосвітній школі №7 підбили підсумки акції зі збору макулатур: учні та колектив навчального закладу назбирали понад 500 кг.

Найактивніших команда проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у місті Нововолинську» відзначила грамотами та подарунками.

Організатори акції зі збору вторинної сировини, поставили за мету розвинути у дітлахів еко-мислення, спрямоване на збереження природи. І схоже задум вдався, адже учні активно долучилися до заходу. Навіть наймолодші школярі несли повні пакунки відпрацьованого паперу.

«Пам’ятайте: 100 кг макулатури - зберігає 1 дерево.

Тому ми повинні ощадливо використовувати продукцію з деревини та паперу, аби уповільнити процес винищення дерев», - про це дітям розповідають педагоги та організатори еко-проектів.

Також загальноосвітня школа №7 від команди проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у місті Нововолинську» отримала фірмовий контейнер для збору використаних батарейок, і журнали для обліку внутрішньої та зовнішньої температур. Варто згадати, що в кожному класі освітнього закладу встановлені прилади обліку внутрішньої температури. Також школа отримала дошку, яку виграла завдяки активній участі у Тижні Сталої енергії 2016.

У рамках проекту вже влітку 2017 року здійснять повну термомодернізацію закладу на суму понад 13 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus