USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинський військкомат вибачився за помилки у списках дезертирів

25 Листопада 2016 12:24
Нововолинський військовий комісаріат вибачився за помилки у списках дезертирів, які були оприлюднені в газеті “Наше місто”, - інформує БУГ.

Нагадаємо, у газетній публікації серед осіб, які самовільно залишили військові частини опинився Олександр Смирнов – боєць 14-ої механізованої бригади, який загинув 14-го жовтня при виконанні службових обов’язків.

Список із хибною інформацією був складений 26-го жовтня 2016 року і опублікований на сторінках газети “Наше місто” 24-го листопада.

25-го листопада представники Нововолинського військового комісаріату надали пояснення стосовно цієї ситуації.

ПОЯСНЕННЯ

У попередньому номері газети “Наше місто” від 24-го листопада 2016 року та на сайт “Буг” були надані Нововолинським об’єднаним військовим комісаріатом списки військовослужбовців, які з різних причин здійснили самовільне залишення військової частини. Дані списки були представлені для друку більше трьох тижнів тому.

Повідомляємо, що це списки осіб, яким потрібно з’явитися у військкомат для з’ясування причин самовільного залишення військової частини (далі СЗЧ).

По даним спискам в листопаді місяці було розшукано сім військовослужбовців, які з різних причин здійснили СЗЧ. Списки, які надійшли до Нововолинського ОРВК по розшуку військовослужбовців, які здійснили СЗЧ містили недостовірну та не уточнену інформацію Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку. Серед військовослужбовців, які були призвані по мобілізації Нововолинським ОРВК, старший солдат СМИРНОВ Олександр Сергійович не значився, а молодший сержант СМИРНОВ О.С. проходив військову службу за контрактом у військовій частині пп В0259 з 2013 року та на військовому обліку сержантів, солдатів запасу Нововолинського ОРВК не перебував.

14 жовтня 2016 року загинув молодший сержант СМИРНОВ Олександр Сергійович, а в списку розшуку значиться старший солдат СМИРНОВ О.С.

Розшукується старший солдат СМИРНОВ Олександр Сергійович призваний по мобілізації, який здійснив СЗЧ 15.02.2015 року.

Військовий комісаріат приносить вибачення сім’ї СМИРНОВИХ, якщо це спричинило моральні незручності. На даний час списки уточнені, продовжується робота щодо розшуку вказаної категорії військовослужбовців. Телефон для довідок (03344) 3-25-09.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бред Показати IP 25 Листопада 2016 17:42
за шо вибачатися якщо список достовірний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus