USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинська газета внесла загиблого військового у список дезертирів

24 Листопада 2016 20:05
У випуску газети “Наше місто” від 24-го листопада опублікували замітку із списком військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини. Серед імен живих солдатів вказали Олександра Смирновабійця 14-ої механізованої бригади, який загинув 14-го жовтня, - повідомляє БУГ.

Список осіб, які покинули військові частини, розташовані в зоні діяльності рівненського зонального відділу військової служби правопорядку та перебувають в розшуку, складений був станом на 26-те жовтня 2016 року.
Поховали військовослужбовця 19-го жовтня. Новину про смерть хлопця ця ж газета повідомляла у номері від 20-го жовтня.
Редактор газети “Наше місто” Ігор Лісовий зазначив, що цей перелік осіб надали із Нововолинського військового комісаріату. Попередньо він попросив, щоб інформація була надійно перевіреною. Працівники військкомату повідомили, що цей список подали значно раніше, але коли саме не уточнили.

На жаль, газета вже розповсюдилась по місту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бред Показати IP 24 Листопада 2016 22:27
51 омбр розформована офіційно 1 грудня 2014 року,все списано і все прощено,які можуть бути *лижніки 51* якщо вона розформована ....................................................................................................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus