USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нову схему руху транспорту Луцька обіцяють представити до кінця року

22 Серпня 2018 19:11
Харківський національний автомобільно-дорожній університет продовжує розробляти документацію для комплексної схеми руху транспорту Луцька.

Саме ця організація виграла тендер, який оголосили минулого року. Угоду з університетом уклали 9 жовтня 2017 року. Схему мають завершити до кінця грудня 2018 року, йдеться у відповіді на запит «Конкурента».

Нині університет обробляє зібрані матеріали та формує графічні та текстові розділи. Підряднику за виконанні роботи перераховано 400 тисяч гривень.

Керівник департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась пояснив, що університет уже обстежив пасажиропотік, змоделювали кілька варіантів схеми на перехрестях, зокрема, біля вулиць Чернишевського – Шевченка, Дубнівська – Карпенка-Карого.

Підрядники планують ще раз зробити обстеження у вересні, оскільки зміниться інтенсивність. Загальна вартість робіт становить 600 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маряна Показати IP 22 Серпня 2018 20:49
Я казав класик "НЕ ВіРЮ" схемами схеми не поборять ось до прикладу є новий 55 квартал де мешканці балки, чорновола, вже надцять років просили маршрутку Випросили хоч боком та підскоком пішла 33тя та дуже вона заважала 23тій... і що, спочатку перекинули її на липинського люди перестали нею їздити бо це ж те саме що вже дійти до там таму і все вона здулась..... Схемами чи поборять Схеми??? чи буде по новій схемі маршрут по чорновола????
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2018 21:29
В людей, там де за них дбають, доріжки кладуть там де протоптано, тобто там де потрібно, а в нас де запроектували, а потім довго нас журять що ми по клумбах ходимо. Та сама ситуація з транспортом - там де потрібно людям транспорт не ходить, а де не треба його повно. Скільки народ просить продовжити роботу транспорту до 1-2 ночі, а віз і нині там. 15 тролейбус до пізна ходить, добре, але на ДПЗ нею можна доїхати, на Дубнівську, на Володимирську? А 3 маршрутку чому о 20-00 вже не видно? тобто її видно, тільки заїхати нею не можна, бо вони кудись їдуть порожні, але не зупиняються. І в усьому цьому нам порядок Харків наведе? Дуже сумніваюся! Мабуть треба чекати знову "пакращення".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus