USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Новим заступником мера Ковеля буде Андрій Товстига, - ЗМІ

10 Серпня 2015 08:47
Новим заступником ковельського міського голови стане Андрій Товстига, який нині обіймає посаду начальника відділу економічного розвитку міськвиконкому, - про це повідомляє Kovel.ua, посилаючись на власні джерела.

В органи місцевої влади Андрій Товстига прийшов за часів, коли міським головою був Сергій Кошарук, очоливши відділ економічного розвитку та зовнішніх економічних зв’язків.

Нагадаємо, посада заступника мера, який відповідає за економіку, є вакантною уже кілька місяців. Раніше цей владний портфель мав Петро Юрчук, який написав заяву на звільнення за власним бажанням 1 квітня, у зв'язку з виходом на пенсію. До Юрчука крісло заступника посідав Геннадій Сорока, який трагічно загинув на 61-у році життя.

Кандидатуру свого нового заступника мер Олег Кіндер має подати на затвердження сесії Ковельської міської ради.

Вакантною також залишається й посада першого заступника міського голови, на якій перебував скандально відомий Анатолій Трофимук, що теж «пішов» на пенсію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Троцюк С. Показати IP 10 Серпня 2015 12:03
Він приймає безпосередню участь у відмиванні державних грошей , які виділяються пільговикам на проїзд в міських маршрутках . Держава виділяє кошти на всіх пільговиків,а він з Кіндером прийняли рішення безкоштовно провозити тільки 2-х . Для них закони прийняті Верховною радою України - це як " пиль " для моряка ...Він не дивлячись на те ,що білети в маршрутках не видають " довів " що збитковість перевізників / які він очолює / збиткові із-за пільговиків.
Савчук П.П. Показати IP 10 Серпня 2015 18:39
Шановні пільговики Ковеля, держава нам законно дала пільги на проїзд ,а Товстига з Кіндером обмежують наші права . Незрозуміло хто в Ковелі отримує гроші за нагляд по дотриманні законів України ??? Скоро вибори, давайте зробимо правільний вибір. Не вірте тим - хто вас обманув хоч раз, це він буде робити знову і знову. Перед виборами, скоро про нас згадають...
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 19:56
А

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus