USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині для рекреаційної зони біля водосховища не вистачає землі

16 Травня 2016 20:00
Для рекреаційної зони біля водосховища у Ковелі не вистачає землі, – повідомляє Kowel.com.ua.

Про цей факт стало відомо під час апаратної наради у Ковельському міськвиконкомі.

Доповідаючи за підготовку проектно-кошторисної документації для рекреаційної зони, яку мають почати будувати біля водосховища, заступник міського голови Андрій Товстига зауважив, що для реалізації цього проекту не вистачає близько 900 кубометрів ґрунту.

«Зараз маємо там мінусове сальдо по ґрунтах, десь порядку 900 «кубів» не вистачає, щоб виконати роботи за їхнім проектом. Цього тижня продовжуватимемо планування, але будемо вирішувати, бо там деякі нюанси…», – сказав Андрій Товстига.

«А може, там варто понизити відмітку? Там є ж куди. Подивіться візуально», – запропонував міський голова Олег Кіндер.

Проте, як зауважують жірналісти видання, є ще один варіант: повернути землю, яку нещодавно навезли на приватну ділянку на вулиці Самійла Величка, де Олег Олексійович на початку своєї першої каденції звів із добротного дерев’яного бруса двоповерхові «хороми», які згоріли п’ять років тому. Як стверджують місцеві жителі, цей «перевезений» пісок за бюджетні кошти намили близько десяти років тому, коли чистили водосховище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анна Показати IP 16 Травня 2016 20:43
Зверніть увагу на початок першого абзацу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus