USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий посол США приїде в Україну наступного тижня

20 Серпня 2016 08:00
Відомі українці та колеги подякували послу Джеффрі Пайетту за роботу в Україні. Вже наступного тижня до України прибуде новий посол США Марі Йованович.

Про це у п’ятницю, 19 серпня, повідомили в американській амбасаді.

"Із нетерпінням очікуємо на можливість привітати нового посла США Марі Йованович в Україні наступного тижня! Вона вже була приведена до присяги в Державному департаменті і представить вірчі грамоти президенту Порошенку по приїзду в країну", – йдеться в повідомленні.

Марі Йованович затверджена Сенатом 15 серпня. Вона замінить Джеффрі Пайєтта, який очолював посольство США у Києві від серпня 2013 року. Після України він працюватиме послом у Греції.

Відомі українці та колеги подякували послу Джеффрі Пайетту за роботу в Україні. Активісти записали зворушливе відео та виклали його на сторінці американського посольства у соцмережі.

Серед тих, хто долучився до запису: громадські активісти, журналісти, голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, співачка Джамала та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчук. Усі вони відзначили допомогу американця і подякували за підтримку України у складний для неї час.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коля Показати IP 20 Серпня 2016 12:09
новый гауляйтер)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus