USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новий роман волинського письменника поспішає на полиці книгарень

29 Листопада 2014 09:33
Нова книга «Перстень Ганни Барвінок» українського романіста та публіциста Івана Корсака виходить у видавництві "Ярославів Вал", місто Київ. В романі автор знову звертається до історичного минулого і зосереджує увагу на іменах славетних постатей, які навік вписані в сторінки буття українського народу. Цього разу перо письменника вимальовує непрості долі Ганни Барвінок та Пантелеймона Куліша: їх почуття, їх стосунки, їх життя.

«Ті імена світять нам крізь мліч далеких років, і то не байдуже світло, що вихолонуло у більш ніж столітнім путі, воно зігріває й досі наші серця. Саме ці імена ставили українську літературу в один ряд з кращою європейською. Святі і грішні, великі в подвижництві своєму й кумедні у дріб’язку буднів, – мають перед нами постати такими, якими насправді були. І це не применшить їх величі…», - говорить автор.

Як повідомляло Інформаційн агентство Волинські Новини, Іван Корсак презентував у Київському будинку вчителя свій новий роман «Борозна у чужому полі».

Довідка. Іван Корсак (15 вересня1946, Заболоття, Волинська область) — український письменник і журналіст. Вже побачили світ півтора десятка його романів та повістей, переважно на історичну тематику.

Зокрема:
«Тіні і полиски», «Покруч», «Оксамит нездавнених літ», «Гетьманич Орлик», «Імена твої, Україно», «Таємниця святого Арсенія», «Тиха правда Модеста Левицького», «Капелан Армії УНР», «Отаман Чайка», «Діти Яфета», «Корона Юрія ІІ», «Секрети королівського діаманта» \ «KARŪNOS DEIMANTO PASLAPTIS», «Завойовник Європи», «Немиричів Ключ», «На межі», «Мисливці за маревом», «Борозна у чужому полі».

Книги Івана Корсака зацікавлять усіх, кому небайдужа історія України і хто має бажання й намір заповнити її білі плями художньо осмисленими фактами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Листопада 2014 09:36
Пише книжки та торгує горілкою у магазині біля дверей 4ї гімназії.
Хлоп Показати IP 29 Листопада 2014 09:58
...щоб легти мертвим грузом там...
Анонім Показати IP 29 Листопада 2014 11:48
Йду займати чергу...
Ольга Показати IP 2 Грудня 2014 13:40
Цікаво якою вийде книга???? Адже всі попередні дуже цікаві. З нетерпінням чекаю на вихід Ганни Барвінок. Шанувальниця!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus