USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий веб-сервіс дозволяє подорожувати, не виходячи з дому. ВІДЕО

16 Квітня 2013 10:21
Новий веб-сервіс для віртуальних прогулянок створили за допомогою Google Maps.

Про це пише AdMe.ru.


Google Street View - веб-сервіс, який дозволяє здійснювати віртуальні прогулянки по дорогах міст в будь-якій точці земної кулі.

Фахівці з дизайнерської компанії Teehan + Lax Labs використали можливості веб-служби досить незвичайним чином. Вони об'єднали доступні зображення в інтервальну зйомку, а так як Google пропонує панорами, то вдалося додати до результату ще й ефект руху камери. Таки чином створили веб-додаток Hyperlapse, який дозволяє здійснювати віртуальні подорожі.

Додаток «клікає» на кнопку вперед і стискає кадри в міні-фільм, схожий на короткометражку, зняту з частотою кадрів менше стандартної (цей метод також відомий як «таймлапс»). Hyperlapse дозволяє створити подібні відео практично миттєво на будь-якій ділянці дороги в будь-якій точці світу.

Цінність цього сервісу полягає в тому, що кожен може прокладати власні маршрути. Для цього необхідно відзначити на карті пункти відправлення та призначення, після чого сервіс знаходить панорамні знімки по шляху заданого маршруту, «зшиває» їх і додає ефект руху камери. Виходить реалістичний відеоролик руху по обраній траєкторії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus