USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В тумані обганяв вантажівку і вилетів на зустрічну: подробиці зіткнення трьох авто на Волині

19 Листопада 2019 18:16
Повідомлення про масштабну аварію в чергову частину Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло о 6 годині 58 хвилин, пише Волинь Нова.

За попередньою інформацію, житель селища Мар’янівка, який був за кермом «Ауді» і рухався в сторону Луцька, обганяв фуру. В ці хвилини зустрічною смугою їхав автомобіль «Рено».

На жаль, зіткнення уникнути не вдалося. Більше того, минуло лише кілька хвилин, як зокрема й через погану видимість, спричинену сильним туманом, у дві пошкоджені автівки врізався «Опель комбо».

На щастя, учасники ДТП уникнули непоправної трагедії, однак усі вони були доставлені в Горохівську ЦРЛ із травмами різних ступенів тяжкості.

Найбільше постраждав 57-річний водій «Ауді», в якого діагностували численні переломи. В салоні цього легковика було дві 47-річні пасажирки.

27-річного водія «Рено», який мешкає на Ковельщині, рідні забрали в тамтешню лікарню.

«Опелем» кермував 76-річний лучанин, який їхав із дружиною.

Відомості про аварію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 20 Листопада 2019 15:41
Обгі́н — випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху.
БОС Показати IP 21 Листопада 2019 11:02
Швидкість і тупість роблять свою справу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus