USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Обіг готівки та порушення графіків руху: у Луцьку з п’ятьма перевізниками можуть розірвати договір

12 Квітня 2023 11:14
В обласному центрі Волині через обіг готівки в автобусах та порушення графіків руху роботу п’яти перевізників визнали незадовільною, пригрозивши їм розірванням договорів на перевезення.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкти рішення про виконання перевізниками ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД , ФОП Кашубою Т.І., ФОП Кубовим Б.А., ФОП Михалюком Ю.П., ФОП Федіком Б.В. договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД надає послуги перевезення пасажирів на маршрутах №22 та №22а дев’ятьма автобусами. Перевізник отримував приписи про те, що автобус прибував на кінцеву зупинку передчасно.

ФОП Кашуба Тетяна Іванівна здійснює перевезення на маршруті № 11 «Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)» чотирма автобусами. До цього перевізника були претензії з приводу недостатньої кількості автобусів на маршруті та порушення графіків руху.

ФОП Кубовий Богдан Анатолійович надає послуги перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 26 «Вишків-Окружна» та № 26а «Центральний Ринок-Вишків» автобусами в кількості шести одиниць. Перевізник отримував приписи за порушення водіями автобусів графіків руху та здійснення оплати пасажирами за проїзд готівковими коштами.

ФОП Михалюк Юрій Петрович, як і ФОП Кашуба Тетяна Іванівна, здійснює перевезення на маршруті № 11 «Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)», однак більшою кількістю автобусів – сім одиниць. До перевізника були претензії через порушення графіків руху. Перевізник погодився з певними порушеннями. З його слів, два випадки оплати готівкою – це нічого. Щодо порушення графіків, то перевізник зазначив, що це буває через людський фактор. Він пообіцяв усунути порушення та оновити парк автобусів.

ФОП Федік Богдан Васильович надає послуги перевезення пасажирів на маршруті №19 «Окружна-с.Сапогове» автобусами в кількості 8 одиниць. Перевізник отримував приписи через здійснення оплати пасажирами за проїзд готівковими коштами, зміну пасажиромісткості у автобусах та відсутнє свідоцтво про реєстрацію автобуса. Перевізник повідомив, що порушення після перевірки були усунуті. Він зазначив, що готівка дійсно ходить у його автобусах, адже в селах є проблеми з інтернетом, а також з придбанням сіті-кард.

Відзначимо, що відповідно до результатів перевірки в автобусах усіх цих перевізників можна здійснити оплату проїзду готівкою, що заборонено відповідно до договору.

Тож роботу перевізників визнали недостатньою відповідно до умов договорів. Їх усіх попередили про розірвання договорів на перевезення пасажирів, якщо виявлять повторні порушення виконання умов цих договорів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пес Патрон Показати IP 12 Квітня 2023 18:05
тільки в країнах третього світу міська рада займається маршрутками, займається тим де можна взяти хабар
Псу Показати IP 12 Квітня 2023 20:49
Бо тільки в країнах третього світу існують "маршрутки" та їхні власники-торгаші. Цей квазі громадський транспорту давно слід було вимести з українських доріг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus