USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Обікрав рідний онук

4 Квітня 2012 09:33
20-річний лучанин потайки обкрадав свою бабцю ‒ викрав золоті вироби, а потім і кредитну картку. Загалом хлопець за рахунок родички збагатився на 15 тисяч гривень.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Днями до луцьких правоохоронців із заявою звернулася 60-річна мешканка обласного центру. Жінка повідомила, що її обікрав онук.
Як з’ясувалося згодом, 20-річний внук Олег проживає разом зі своєю бабусею, ніде не працює, відтак власних грошей на відпочинок не має.
Усе почалося з того, що влітку 2011 року Олег поцупив у родички золотий перстень, який пізніше продав, а виручені таким шляхом кошти витратив на власні потреби. Оскільки старенька прикрасами не часто користується, то крадіжка залишилася непомітною. Тож невдовзі хлопець повторив справу знову.
Коли золоті вироби скінчилися, Олег викрав кредитну карту. Дізнавшись пін-код, молодик зняв із неї понад три тисячі гривень.
Загалом за час свого «трудового стажу» внук обікрав свою бабцю майже на пʼятнадцять тисяч гривень.
Наразі матеріали знаходяться на розгляді у Луцькому міському відділі УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Blerina Показати IP 30 Квітня 2012 12:38
A few years ago I'd have to pay somonee for this information.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus