USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.90 10.12

Обірваний політ: сьогодні додому на щиті повертається військовий пілот з Волині Владислав Левчук

21 Грудня 2022 10:39
Сьогодні, 21 грудня, назавжди повертається додому уродженець та житель села Поворськ, що на Ковельщині, 23-річний Владислав Левчук.

Про це у Фейсбуці повідомила Наталія Пасічник.

«Влад – випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою, який закінчив у 2016 році. Ще навчаючись у Луцьку, він чітко знав, ким хоче бути. Хлопець мріяв стати пілотом. Владислав здійснив свою мрію. Він став військовим льотчиком. Лише цього року закінчив Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Служив у 12-й окремій бригаді армійської авіації зі Львівщини, яка брала участь у героїчних евакуаційних рейсах на територію окупованого Маріуполя.

Життя льотчика-штурмана Левчука Владислава обірвалося 11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області. Він загинув разом із двома іншими членами екіпажу українського гелікоптера – Віталієм Маркевичем та досвідченим вертолітником Максимом Федоровим», – йдеться в дописі.

Сьогодні тіло Героя військові доправлять в Луцьк. Орієнтовно о 14:30 усіх небайдужих просять виїхати до знака «Луцьк» з боку села Гірка Полонка Луцького району, щоб гідним Героя кортежем провести до Кафедрального Собору.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна слава, пам’ять і честь Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus