USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Облаштований стадіон та розширений дитсадок: волинські депутати звітують перед виборцями

26 Січня 2018 20:56
У січні 2018 року голови Воєгощанської та Тоболівської сільських рад відзвітувалися перед виборцями за проведену роботу.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

9 січня в будинку культури села Воєгоща відбулися загальні збори жителів на яких за 2017 рік відзвітувалася сільська голова Наталія Ковальчук. На посаді сільського голови Наталія Ковальчук уже два роки і була обрана від «Українського об"єднання патріотів – УКРОП». Одним із досягнень за час своє роботи вважає те, що у 2017 році в селі Воєгоща облаштували стадіон.

«Це був подарунок громаді, молоді, дітям, відомим спортсменам-землякам. Все розпочалося з надії, з написання проекту в 2016 році, а вже у 2017 за сприяння депутатів обласної ради Вячеслава Рубльова та Анатолія Філюка на проект надійшли 100 тисяч гривень з обласного бюджету. Ще 20 тисяч гривень виділили з районного бюджету за сприяння депутатів районної ради Світлани Сидорук та Наталії Процик, крім того залучили кошти сільського бюджету та кошти жителів громади. Такого сільського стадіону поки в районі ще не має. В минулому році силами жителів громади та сільської ради почали вирішувати питання грейдерування вулиць села», – звітувала перед селянами Наталія Ковальчук.
Додає: в школу селі Воєгоща був придбаний котел за сприяння народного депутата України Ірини Констанкевич. На це надійшло 110 тисяч гривень. Крім того, у школі був реалізований проект із ремонту спортивного залу за допомогою фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

21 січня в будинку культури села Тоболи перед селянами звітувала голова місцевої сільської ради Наталія Балик. Її обрали головою сільради в грудні 2016 року.
«Всього в 2017 році до бюджету сільської ради надійшло понад 332 тисячі гривень. З них на придбання предметів та матеріалів витрачено 25 500. Крім того, коштом сільської ради ми виготовили проектно-кошторисну документацію для розширення дитячого садка. Це необхідно для освоєння коштів соцекономув сумі 118 тисяч 800 гривень, які прийшли на наш рахунок за сприяння народного депутата Ірини Констанкевич. Зараз ми маємо кошти, укладений договір з підрядником, чекаємо поки буде готова експертна оцінка проекту і приступаємо до запланованих робіт», – розповіла Наталія Балик.

Крім того, завдяки спільному проекту фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та громади для сільради закупили бруківку для облаштування доріжки біля сільської ради та Обеліску Слави.

«Крім того, продовжуємо працювати над документацією для зміни меж населених пунктів сіл Тоболи та Старих Червищ, щоб усі бажаючі могли оселитися в наших селах», – зазначила Наталія Балик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus