USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облаштування у Луцьку житлового кварталу не погодили, бо «тєорєтічєскі лошадь, практічєскі – нє єдєт»

21 Листопада 2008 12:16
Облаштування житлового кварталу на Клима Савура у Луцьку містобудівна рада не погодила через низку зауважень, які проект викликав у експертів. Про це 21 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Проекту благоустрою житлового району, який би охоплював вулицю Клима Савура, проспект Перемоги, вулицю Зої Космодем’янської, як вирішили експерти ради, не вистачало реальності. Як висловився один із членів ради, «тєорєтічєскі лошадь, практічєскі – нє єдєт».
 
Представляла облаштування району архітектор «Діпроміста» Лариса Соколенко. Так, за її словами, у кварталі розміщувалася б школа, дитячий садочок, Луцький гуманітарний університет. Додатково можна було створити зелений бульвар, сквер, парковку на 300 автівок.
 
Проте члени ради поки вирішили не погоджувати благоустрій кварталу площею у 47 гектарів та з 15-тисячним населенням. Проект викликав низку зауважень. Серед них – розташована у житловому районі газонапірна станція, близькість залізниці. Також неврегульованим постало питання розміщення гаражів, на місці яких можна б створити кількаповерхові стоянки автівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Листопада 2008 13:50
Шикарний заголовок. Уважуха аффтару!
Аффтар )) Показати IP 21 Листопада 2008 14:50
Дякую ))
Анонім Показати IP 21 Листопада 2008 16:02
Цe ж які освіченi люди в містобудівній раді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus