USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обласна влада привітала підприємців краю

3 Вересня 2009 12:27
Облрада та облдержадміністрація не стоять осторонь проблем підприємців Волинського краю. У цьому запевнив голова облради Анатолій Грицюк під час урочистостей з нагоди дня підприємця, – повідомляє 3 вересня репортер «Волинських Новин».
Перед тим як привітати підприємців зі святом, заступник голови ОДА Василь Байцим озвучив цифри, які дають можливість усвідомити важливість малого і середнього бізнесу. За його словами, приблизно 18% доходів до обласного бюджету забезпечує малий і середній бізнес. Із 58 мільйонів доларів, які поступили в область, 18 мільйонів залучили малі підприємці. І як зауважив голова облради Анатолій Грицюк на Волині на сто тисяч населення припадає 45 підприємств.
Також він зауважив, що й облрада та облдержадміністрація не стоять осторонь від проблем підприємців. Адже в області діє програма підтримки підприємництва, на яку цьогоріч виділили понад вісімсот тисяч гривень. Також діє бізнес-інкубатор, було створено 34 обслуговуючі кооперативи тощо..
Голова облради висловив своє розуміння тяжкої роботи підприємців, які стикаються з дозвільними установами, податковою, різними перевірками. «Ми будемо налагоджувати роботу структур, які гальмують підприємницьку діяльність», - запевнив Анатолій Грицюк.
Після привітальних слів за традицією присутнім винуватцям свята вручили почесні грамоти від облради, подяки голови ОДА, головного управління економіки, Держкомпідприємництва області. Крім того, директор Волинського обласного фонду підтримки підприємництва Ольга Шворак, підприємці Микола Муравченко, Олена Дулібіна та Наталія Покінська отримали почесні грамоти від Кабінету Міністрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus