USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обласна влада визнала становище з теплопостачанням у Луцьку загрозливим

10 Жовтня 2008 16:13
Волинська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 жовтня вирішила «визнати ситуацію по постачанню теплоносіїв для мешканців 33-го і 40-го мікрорайонів міста Луцька (до 100 тисяч чоловік) як загрозливу». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив під засідання комісії заступник луцького міського голови Владислав Стемковський, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначила ситуацію із теплопостачанням 3-го і 4-го теплових районів Луцька як загрозливу.
Міська влада не бачить яким чином ТзОВ «Енергетична компанія Луцьктеплоенерго» може організувати подачу тепла, тому ситуацію Владислав Темковський назвав не загрозливою, а критичною. Окрім того він зазначив, що ТзОВ має 11,3 мільона гривень боргу за газ.
Натомість «Луцьктепло» їм винне тільки 3,5 мільйона. Однак, технічний директор «Луцьктеплоенерго» Анатолій Лучко запевнив, що їхнє підприємство планує погасити частину заборгованості (7 мільйонів гривень) шляхом заліку. З рештою, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила: якщо «Луцьктеплоенерго» не отримає лімітів на газ, то котельню на вулиці Карбишева, 2 експлуатуватиме, уклавши угоду про оренду, ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 16:34
Вячеслав ЯКИЙ???
лучанка Показати IP 10 Жовтня 2008 22:14
Боже, яка ж "владна" влада (мабуть, логічніше взяти в лапки таки слово "влада"!): все на що здатна. це "визнати становище загрозливим"?! Вплинути ж на становище "влади" не вистачає?!
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2008 09:05
кропива нагадуе банк ивеко з фильму охота на изюбра для нього скоро настане час"ч"Денги и паспорт на карман им ми його на деякий час забудем але хай подивиться фильм чим все закинчилось и
Мешканець 33, Валя Показати IP 11 Жовтня 2008 11:02
Спершу хотілось би написати рядків так з 10 нецензури...Бо вже давно немає сил терпіти(мабуть, вже 2 місяці). Наврядче, хтось із тих можновладців та деректорів ознайомлений з процедурою нагрівання води хоча б для того, щоб умитись. Чи може вони думають, що увесь 33-40 кв. це якісь моржі, що звикли купатись в ополонці. Цікаво, чи мучить їх совість, коли вони кукпаються, насолоджуються гарячою водою. ...Одним словом, верніть воду, бо добром це не кінчиться))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus