USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку – Чемпіонат України з дзюдо. Результати першого дня

20 Листопада 2014 10:53
У Луцьку відкрили Чемпіонат України з боротьби дзюдо серед дорослих у середу, 19 листопада. До столиці Волині приїхали до трьох сотень найкращих спортсменів держави.

Першого дня відборолися чоловіки у вагових категоріях 60, 66 та 73 кг. Жіноча програма передбачала змагання у чотирьох категоріях – 48, 52, 57 та 63 кг. На жаль, у середу волинські спортсмени не вибороли жодної медалі. Лідерами у медальних перегонах стали Харківська, Дніпропетровська, Запорізька та Київська області і місто Київ.

«У Луцьку дуже хороша атмосфера, сильні змагання. До чемпіонату готувався довго і старанно. Трішки не пощастило – став другим, на фінал трошки не правильну тактику вибрав. Але в цілому боротьбою задоволений, буду готуватися далі. Трошки дісталося, але ж це і є чоловіча боротьба. Тут садна і дрібні травми – нормальні речі», - прокоментував турнір володар «срібла» у ваговій категорії 73 кг харків’янин Артем Харченко.

Нагороджувати медалістів чемпіонату до Луцька приїхали віце-президент Федерації дзюдо України, бронзовий призер Олімпіади-2000 року у Сіднею Руслан Машуренко та дворазовий Чемпіон Європи і бронзовий призер Чемпіонату світу Геннадій Білодід.

У п’ятницю на килим вийдуть дзюдоїсти найважчих вагових категорії (чоловіки: -81 кг; -90 кг; -100 кг, +100 кг; та жінки: - 70 кг; - 78 кг; +78 кг;). А в суботу за регламентом відбудеться командний Чемпіонат України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus