USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обласний центр Волині – «під прицілом» екоінспекції

22 Липня 2009 11:49
Державна екологічна інспекція у Волинській області розпочала перевірки в обласному центрі Волині. Про це 22 липня у коментарі «Волинським Новинам» розповів її начальник Олег Кіндер.
 
Зараз триває комплексна перевірка дотримання природоохоронного законодавства у Луцьку, – сказав пан Кіндер. Наразі, як він стверджує, для цього сформовано 4 бригади. Вони перевірятимуть документацію, житлово-комунальні підприємства, об’єкти природно-заповідного фонду, паркові зони, зелені насадження тощо.
 
За словами пана Кіндера, перевірка триватиме орієнтовно два тижні, якщо не виникне додаткових питань. Посадовець зазначив, що у його інспекції на Волині бракує кадрів. Проте «прийшов час і до міста Луцька».
 
Олег Кіндер розповів, що півтора тижня для держекоінспекції зайняла перевірка фактів загибелі риби у річці Турія. Пан Кіндер розповів, що з цього приводу видані приписи Ковельській міській раді та Ковельській райдержадміністрації.
 
Пан Кіндер переконаний, що порушення природоохоронного законодавства у Луцьку є, і вони непоодинокі, але варто дочекатися результатів перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Липня 2009 11:53
тоді Кіндеру тре завітати в луцький парк: там міський голова безчинствує - парку скоро не буде - буде бар на болоті ц купа повалених дерев навколо - меліорації нема. Унікальна популяція пташечок відлетить назавжди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus