USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Облрада допомагає районам закуповувати шкільні автобуси

2 Листопада 2017 22:07
П’ять районів області виділяють кошти на закупівлю шкільних автобусів за умови співфінансування з обласною радою 50% на 50%. Більшість автобусів вже передали.

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 2 листопада про ситуацію інформував департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк.

«У показники обласного бюджету потрібно врахувати субвенцію з таких районів: Горохівський, Ківерцівський, Луцький, Ратнівський та Старовижівський. На придбання шкільних автобусів вони виділяють 2,627 мільйона гривень. Вже 5 автобусів у райони передали, ще один невдовзі отримають», - розповів посадовець.

Члени засідання зауважили, що, попри те, що обласна рада фінансово підтримує райони, питання закупівлі шкільних автобусів лишається проблемним, бо потреба є у ста машинах.

Також із Луцького району надійшла пропозиція надати субвенцію обласному бюджету у 50 тисяч гривень, аби встановити енергоощадні вікна у Торчинському професійному ліцеї. Ще 70 тисяч гривень пропонують передбачити для закупівлі паливно-мастильних матеріалів та утримання в належному технічному стані автобуса Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос».

Додаткова пропозиція надійшла і від Горохівської райради, де мають намір надіслати цільову субвенцію 20 тисяч гривень для проведення акредитації Горохівської міжрайонної лабораторії ветеринарної медицини.

Усі ці пропозиції члени комісії підтримали та рекомендують їх ухвалити під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus