USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обмеження руху в Старому місті вчергове не погодили

29 Грудня 2015 15:55
Підприємці, які працюють в Старому місті, представники закладів і місцевих мешканців мікрорайону вкотре не погодили обмеження проїзду транспорту на територію історико-культурного заповідника у Луцьку.

Круглий стіл на тему: «Про врегулювання питання щодо обмеження проїзду транспорту на територію історико-культурного заповідника у місті Луцьку та відповідного проекту рішення виконавчого комітету» відбувся сьогодні, 29 грудня.

Нагадаємо, в Луцьку пропонується обмежити проїзд автомобільного транспорту на територію Державного історико-культурного заповідника в місті Луцьку. Так, на територію заповідника пропонується пускати до 200 транспортних засобів за одну годину.

Також заплановано встановити цілодобовий режим роботи систем обмеження руху транспорту (боллардів) при в'їзді на територію історико–культурного заповідника.

Суб'єктам господарювання рекомендують здійснювати доставку матеріалів для господарської діяльності, а також доставку інших вантажів до об’єктів, розташованих на території історико-культурного заповідника, з 19:00 години до 07 години 30 хвилин.

Переможець конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів у Луцьку – приватне підприємство «Ельбе УА», відповідно, має встановити системи обмеження руху транспорту та паркомати для сплати вартості утримання майданчиків для паркування, під'єднати їх до електромережі.

Також ПП «Ельбе УА» має забезпечити безперешкодний проїзд на територію історико-культурного заповідника автомобільного транспорту громадян, які проживають на території заповідника; служб оперативного реагування (надзвичайних ситуацій, міліції, невідкладної медичної допомоги, аварійних), комунальних служб, зв'язку та енергопостачання; підприємств, установ та організацій усіх форм власності, розташованих на території заповідника які мають на своїй території облаштовані місця для паркування транспортних засобів.

Обговорення тривало більше 1,5 години. Одне з головних питань: як до підприємців приїдуть їхні постійні партнери, або ж працівники підприємств.

Крім того, хвилювало питання як заїжджатимуть прихожани до Собору Петра і Павла, партнери двох благодійних місій, родичі студентів Волинського коледжу харчових технологій Луцького НТУ.

Пропонували всі повноваження з організації руху і паркування покласти лише на патрульну поліцію.

Найбільше зауважень отримало майбутнє встановлення буллардів. Лучани бояться, що автоматизована система буде часто ламатися.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що для мешканців, власників офісів, спецтранспорту буде безперешкодний і безкоштовний в’їзд. Крім того, він зауважив, що наступного року у Луцьку готуються до введення евакуаторів у місті, що допоможе в боротьбі з порушниками правил паркування.

Зрештою, учасник обговорення домовилися вчергове зустрітися 26 січня. А до того часу КП «АвтоПаркСервіс» прийматиме пропозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus