USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Обмеження режиму роботи закладів торгівлі у Луцьку – диктатура?

4 Листопада 2008 19:46
Під час «круглого столу» у міськраді обговорювали проект рішення Луцької міської ради «Про затвердження правил додержання тиші в громадських місцях на території Луцька», – інформує 4 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Розроблений проект головним спеціалістом відділу розвитку підприємництва департаменту підприємництва Світланою Висоцькою, яка і представляла це рішення. За словами пані Висоцької, документ повинен покращити «криміногенну ситуацію в місті та сприяти комфортнішому проживанню лучан».
 
Обговорення документу спричинило запальну дискусію. Виконавчий директор регіонального відділення українського союзу промисловців та підприємців у Волинській області Юрій Анцух назвав такий проект «диктаторським». Його обурення викликав третій розділ рішення, де встановлюється режим роботи закладів торгівлі та сфери послуг (з 8 до 22 години). Пан Анцух наголосив, що підприємці самі собі господарі і погоджувати режим роботи свого закладу не повинні у випадку, якщо їхня діяльність відповідає чинному законодавству і на об’єкт не скаржаться лучани.
 
В свою чергу керівник проекту рішення наголосила, що такі заходи стосуються, перш за все, закладів, які вбудовані у житлові будинки. Саме вони спричиняють найбільше дискомфорту жителям міста. «Ви прийшли до них, а не вони до вас. Тому ви повинні дослуховуватися до їхніх претензій. Тим більше, що хоча ви і приватні власники цих закладів, однак вони розташовані на території громади міста», – зазначила пані Висоцька.
 
«70% скарг лучан – це українська жаба», – сказав підприємець Микола Вівак. Ці слова підтвердила учасниця кругло столу від міської санепідемстанції. Вона розповіла, що переважна частина скарг не підтверджуються.
 
Наприкінці зустрічі її учасники назвали цей круглий стіл технічним і домовилися зустрітися у вузькому колі.    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 13:30
А мені цікаво- яка [вирізано - цензура] з санстанції дозволила їснувати кіоску з продуктами харчування прямо біля смітника на Арцеулова-Гулака Артемовського? Напевно, та сама, що засідає тут і розказує про нашу жабу... А те, що в цьому кіоску направо і наліво продають цигарки дітям і щури бігають рядом на смітнику вони, гади, тіпа не знають!!!
Анонім Показати IP 6 Листопада 2008 13:53
за що ви так з Юрія Анцуха знущаєтесь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus