USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Обстріл Миколаєва: з-під завалів дістали тіло чоловіка, зросла кількість постраждалих

20 Липня 2023 13:17
У результаті нічного ракетного удару РФ по Миколаєву кількість постраждалих зросла щонайменше до 19 людей. За медичною допомогою звернулися вісім осіб, двох - госпіталізовано, серед них дитина.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Водночас рятувальники вилучили з-під завалів тіло чоловіка - першої жертви нічних обстрілів, шукають ще одну людину. Про це Укрінформу повідомила керівниця пресслужби ГУ ДСНС України у Миколаївській області Уляна Пацюк.

У місті тривають роботи із ліквідації наслідків ворожої атаки. На черговий терористичний акт з боку Росії відреагував Президент України Володимир Зеленський.
Нагадаємо, російські окупанти вночі 20 липня завдали удару по центру Миколаєва. Внаслідок влучання зруйновано декілька поверхів триповерхового будинку та виникла пожежа площею 450 кв. м, яку ліквідували вогнеборці. Пошкоджено сусідні багатоповерхові будинки.

Також пошкоджено близько 15 гаражів та вибиті вікна у кількох багатоповерхівках, розташованих поруч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus