USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку радили не голосувати за харизматичного президента

8 Квітня 2014 14:03
Круглий стіл з приводу передвиборчої кампанії відбувся у приміщенні Волинського прес-клубу сьогодні, 8-го квітня. На захід зібралися журналісти й громадські активісти.

Одним із головних питань було: «За якими критеріями обирати Президента України?»

Поради давала кандидат історичних наук, доцент кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Галина Панишко.

«Україна повинна придивитися дуже уважно до тих, хто пропонує свою персону на пост глави держави. Ми повинні тверезо глянути на претендентів й не орієнтуватися лише на харизматичних лідерів, щоб не допустити помилок минулого. Для прикладу, Янукович харизматичний, гарно виглядає, добре вдягається, однак низькоінтелектуальний. Царьов – людина абсолютно безграмотна, яка не знає історії України, зокрема не знає коли розпочалася Друга світова війна. До влади повинні прийти елітарні особистості: інтелектуальні люди, з глибоким внутрішнім світом, які вміють управляти», - каже Галина Панишко.

Науковець додає, що велика кількість претендентів - це процес інтересів великих домовленостей, відтягування й перекидання голосів.

Зі слів Галини Панишко, половина кандидатів на пост Президента України – технічні персони, більшість яких діють в інтересах Партії регіонів.

Учасники круглого столу закликали всіх взяти участь у виборах. Також закликали волинян докласти максимум зусиль, щоб вибори відбулися, бо є загроза зриву цього процесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 16:01
Я зможу визнати хоча б на якийсь мізерний відсоток вибори чесними якщо внесуть зміни до законодавства України в частині відміни застави у 2,5 млн. на посаду президента та зниження прохідного барьєру для партій до 1 - го відсотка для представлення у Верховній Раді Україні.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 17:26
я давно знав, що ти хворий на голову. якщо зняти заставу, то кандидатів в президенти буде не 50, а як мінімум 1000. ти мабуть також туди попрешся. що таке партія з підтримкою 1% ? це зборище клоунів. ТЕ ЩО ТИ ПРОПОНУЄШ - ПРЯМИЙ ШЛЯХ ДО ПОВНОГО БЕЗЛАДУ. ТАК ЩО ІДИ ЛІКУЙСЯ
Українець до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 18:10
А чому саме майновий ценз? Чому не проводити серед претендентів, скажімо, тест на IQ, чи щось подібне? А потім жалієтесь ,що вас усі дурять і обкрадають - чесна людина апріорі не може собі дозволити заставу в 2,5 млн грн.
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 19:09
Та хоч 10 тисяч. Ні одна проста людина, яка живе за зарплату, не зможе балатуватись в президенти не маючи застави у 2,5 млн. гривень. Влада, яка в принципі не знає як народ виживає на зарплату, не може представляти його інтереси. Партія з підтримкою 1% голосів-це партія, за яку проголосувало 454,0 тисяч чоловік. По-вашому це мало? І шановний, людина, яка на простий коментар відповідає хвилею невмотивованої агресії та образ сама заслуговує позачергового профілактичного огляду в Ліпінах чи Олиці. Відкрию Вам секрет - під Анонім пише безліч коментаторів, які не хочуть завдавати собі клопоту та вигадувати нік, а це мій перший комент за понад місяць.
Всезнайко Показати IP 8 Квітня 2014 16:15
Висновок один. За Юльку не голосувати...
Андрій Показати IP 8 Квітня 2014 18:46
Янукович-харизматична особистість?Складається враження,що Ви пані Галино Панишко,не зовсім розумієтесь на значенні цього терміну.
словник до Андрій Показати IP 8 Квітня 2014 19:28
Правильно говорити - якунькович-маразматична особа з маніэю величі.
лучанка Показати IP 16 Квітня 2014 23:52
інтелектуальні люди, з глибоким внутрішнім світом, які вміють управляти Богомолець найбільше підходить під цей опис, а в рейтинги не вірю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus