USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільник столичних патрульних з матюками виступив на корпоративі

3 Січня 2019 08:58
2 січня на сторінці Police Control Ukraine у Facebook опублікували відео виступу в одному зі столичних нічних клубів голови патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, під час якого поліцейський неодноразово матюкався, пише Гордон.

"Ми робимо надзвичайно важливу справу. У нас не вистачає сил, досвіду, грошей, терпіння, здоров′я. У нас не вистачає всього. Але ми маємо продовжувати все це робити. Бо як тільки ми перестанемо це робити, у країні настане просто п...здець, просто срака величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть із вулиць", – заявив він.

Зозуля хотів продовжити свою промову, але на сцену піднялися дві дівчини і вивели його. У цей час із залу кричали: "Юро, молодець!"
Пізніше паблік Police Control Ukraine опублікував ще один уривок виступу Зозулі. Він каже, що доручив командирам підрозділів розповісти підлеглим про підсумки року.

"Це їхнє завдання – вам розповідати. Я не хочу вам розповідати про підсумки року. Типу скільки злочинів було розкрито, скільки було оформлено ДТП та іншої всякої х...йні. Краще собі спокійненько побухайте, а я поговорю про більш абстрактні речі. Я вам скажу, що в нас є величезне управління патрульної поліції в місті Києві. Ми – ох...єнна інституція", – заявив він.

За даними "Українських новин", відео було знято на новорічному корпоративі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Любі свині Показати IP 3 Січня 2019 09:11
Ну i ? Ай да новина! Матюкався!!!! В нас голови адміністрацій, депутати, держслужбовці всі матюкаються. І не тільки на корпоративах. Не сперечаюсь - то погано. Але ще гірше коли з гів....на кулю роблять..
БєльскаЯ Показати IP 3 Січня 2019 09:16
Ото мерзота, в нас в місті не краще!
Просто Показати IP 3 Січня 2019 09:23
Правильно, по-людськи і для відпочинку. Це абсолютно нормальна річ, оскільки робота - на роботі.
Рудюк С. Показати IP 3 Січня 2019 09:23
Пане Аваков - дайте оцінку цьому "діячу" , цей ШАРИКОВ керує патрульною поліцією і ми хочемо , щоб був якийсь порядок і цивілізовані дії від його підлеглих . В мене не має слів , одні емоції . Подивіться на його вираз обличчя : - за ним плаче палата № 6... Дозволили козлу капусту охороняти !!! Г-А-Н-Ь-Б-А !!!
Анатоль_ Показати IP 3 Січня 2019 09:24
Матюкатися то грiх!
укринець Показати IP 3 Січня 2019 10:02
нормальна мєнтовська лексика
Тт Показати IP 3 Січня 2019 13:22
Ви подивіться,майже щодня ці клоуни чудять,бють машини,людей,грабують,позоряться не знаючи законів,ганьба !!!!!! Ніякої реакції Авакова,ото реформували......
Клава Показати IP 3 Січня 2019 13:51
Тому що пацанву дворову понабирали у керівні органи нац.поліції. Шлях до таких посад є важким і тернистим. Не хочу повторювати пропісні істини , але справжній керівник поліції повінен бути битим підстріляним, різаний і контужений .... А так наш спокій охороняють селфімени в яких цівільна карьера незадалася....
Анонім Показати IP 3 Січня 2019 19:53
мавпа в мундирі виглядає приємніше
оптиміст до Анонім Показати IP 6 Січня 2019 10:59
звичайно матюкатись це не годиться.але .нажаль . ми всі не святі. у тому числі і співробітникі поліції є такимиж самими людьми як і всі, і нам усім українцям потрібно працювати над самовихованням ,але в порівнівнянні з ментами поліція дійсно помогає людям та намагається їх захистити а не відбирає гроші та мобільні телефони у підвипивших чоловіків після получки .Мені особисто поліцейскі допомагали всякий раз коли я звертався за допомогою.Все буде добре ,а підказувати і робити висновки тільки на загальну користь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus