USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньбаскет» зіграє зі скандальним «Харцизьком»

26 Лютого 2013 17:46
2 – 3 березня відбудуться ігри 13 туру чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги, в якому «Волиньбаскет» прийматиме скандальну команду «Харцизьк», за яку тепер виступають колишній капітан волинян Богдан Каребін і «другий номер» Юрій Зозуля. Поєдинки триватимуть в спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки, повідомляє БК «Університет-Волиньбаскет».

У суботу ігри розпочнуться о 18:00, а в неділю о 13:00. Під час матчів запланований конкурс на визначення найактивнішого вболівальника. переможець отримає сертифікат у фітнес клуб «Джой Фітнес» на 8 занять. Окрім цього, буде розігруватися сертифікат на 100 гривень у піцерію «Дядя Піцца». Для участі у конкурсі необхідно мати перезувне взуття.

Зауважимо, що «Харцизьк» набув статусу скандальної команди після домашньої гри з «Авантажом-Політехніком» наприкінці січня. Ось витяг з тексту розміщеного на сайті федерації баскетболу України: «…з першої чверті гри з боку президента клубу «ХАРЦИЗЬК» Дегтярьова лунали погрози на адресу суддів. Потім у перерві між другою та третьою чвертями президент клубу «ХАРЦИЗЬК» намагався вдертися до суддівської кімнати з погрозами про фізичну розправу на адресу суддів. По закінченні зустрічі головний тренер команди БК «Харцизьк» Брюховецький жбурнув до суддівського столу тренерську дошку та кинувся до суддів, за ним – президент БК «Харцизьк», який зі своїм оточенням завадили залишити майданчик суддям, затримали Амбросова, хватали його за руки та ображали, намагались вдарити, вимагали скасувати результат гри. Втручання комісара та когось з гравців дозволило судді потрапити до суддівської кімнати. Погрози та образи президента клубу та його людей продовжувались, в суддівській кімнаті Дегтярьов намагався вдарити Біду, після чого надав суддям дві хвилини для відміни результату гри і вийшов із кімнати. Комісару та суддям вдалося закритися в суддівській кімнаті. Але погрози не припинялися протягом двох годин. Суддівську кімнату було відчинено для підписання протоколу гри після телефонного дзвінка комісару другого тренера Перелигіна, який запевнив про те, що всі розійшлись, але в кімнату вдерлися невідомі люди разом з охороною матчу та в погрозливій формі наказали проїхати з ними. Суддів обшукували та знову принизливо ображали. Потім суддів і комісара на різних авто вивезли за місто на промбудмайданчик, де президент БК «ХАРЦИЗЬК» знову звернувся до суддів з погрозами і пропозицією переграти матч. Після переговорів суддівську бригаду було доставлено до готелю, де на них вже чекав Брюховецький, протокол гри був у начальника охорони заходу, хвилин через 15 був привезений капітан команди Цьопич, який поверх значка «Z» підписав протокол з відміткою протесту, і тут же був написаний протест тренером Брюховецьким. Протест було подано на те, що судді не зафіксували фол за 5 секунд до закінчення 4-ої чверті гри».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus