USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Одеса: під міськрадою бійка і вибух, поліція застосувала газ

16 Вересня 2017 20:57
Під Одеською міськрадою, куди прийшли обурені через пожежу у дитячому таборі жителі, сталася бійка, поліція застосувала газ.

Про це повідомляє місцеве видання «Думська».

Зазначається, що близько 19:20 вибухнула світлошумова граната. Після чого почалася бійка, яку розігнали бійці Національної гвардії. Учасники протесту зробили другу спробу штурму міськради, намагалися вибити скло в дверях. Поліція застосувала газ і відтіснила штурмуючих.

«Щось кинули в начальника ГУНП генерала Головіна. Усі кашляють через газ», — ідеться у повідомленні.

Головін пообіцяв комітету батьків на завтра зустріч з головою обласної державної адміністрації.

Раніше повідомлялося, що до міськраду Одеси штурмували близько 200 людей. Люди вимагають покарати винних у пожежі в дитячому таборі.

Пожежа у дитячому таборі «Вікторія» почалась в ніч на 16 вересня. Спочатку поліція повідомила про загибель двох дітей уаслідок пожежі. Згодом, поліція знайшла фрагменти тіла ще однієї людини.

Міський голова Одеси повідомив, що у директора табору зупинилося серце і його забрали в лікарню. Однак, поліція затримала директора табору «Вікторія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 17 Вересня 2017 08:59
Таке можливо тільки в недоєвропейській Україні .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus