USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одіозний екс-регіонал привітав створення «12 каналу» на Волині

27 Вересня 2017 12:01
Колишній депутат епохи Януковича Денис П'ятигорець, який встиг вчасно «перефарбуватись» під час подій Майдану і якого нині позиціонують як блогера, привітав Володимира Пащенка зі створенням нового медійного ресурсу.

Про це повідомляє «Під прицілом» з посиланням на допис самого Дениса Пятигорця у Фейсбуці.

«На Волині розпочав своє мовлення новий телеканал. Вітаю всіх, хто був причетний для його створення», - пише екс-регіонал.

«Особливе вітання Володимиру Пащенку- великому (або дорослому) мрійнику, який створив цей канал з нуля. З заповітної мрії і аж до реалізації», - йдеться у дописі.

«Успіху, колеги! Па-ра-па-пам-пам-пара-пам, Володя - маладєц. :)», - йдеться у дописі.

Як відомо, екс-депутат Запорізької міської ради Денис П'ятигорець, який зараз працює на олігарха Степана Івахіва і є рупором олігархічної групи «Континіум», цьогоріч увійшов до складу наглядової ради Східноєвропейського національного університету, а разом із ним ще низка осіб, які, схоже, не мають жодного відношення ні до волинського вишу, ні до Луцька в цілому.

Як відомо, Пащенко є власником та керівником ще одного інформаційного сайту - Волинь24.



Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини приєднується до усіх вітань, що лунають на адресу ресторатора і медійника Володимира Пащенка, й бажає йому усіляких гараздів, відсутності перекосів, цікавих і неупереджених новин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 27 Вересня 2017 13:21
Дивлячись на фото, де сидить купа людей і читаючи, що усі отримують зарплату від Івахіва у конвертах, хотів би, щоб представники Держпраці завітали на підприємство і поцікавилися скільки з них працевлаштовані
Микола Показати IP 27 Вересня 2017 13:26
А чим власне він одіозний? Яке пояснення такому гучному епітету?
Жора до Микола Показати IP 27 Вересня 2017 16:41
настільки одіозний що взнав про такого гаймита лише сьогодні
Читатель до Жора Показати IP 28 Вересня 2017 11:28
Аналогічно. підписаний на него на фейсбуці. Він там в чучмецькій папасі позиціонує себе лучанином. Ото лоханувся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus