USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одне з найбільших міст Колумбії залишилось без пального через протести

14 Травня 2021 08:44
Після трьох тижнів антиурядових протестів мешканці третього завбільшки міста Колумбії – Калі – стикнулися з браком бензину та деяких харчових продуктів.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

Як зазначається, у Калі точилися найзапекліші сутички між демонстрантами та правоохоронцями. Упродовж кількох тижнів протестувальники блокували основні під’їзні шляхи до міста, унаслідок чого постачання ресурсів значно зменшилися.

Мер Калі Хорхе Іван Оспіна заявив, що безперешкодне доправлення товарів до міста є життєво важливим. «Деяких запасів або обмежених постачань недостатньо», – цитує міського голову видання.

Як повідомлялося, протести у Колумбії спалахнули через невдоволення громадян зростанням податкового навантаження.

На тлі протестів президент країни Іван Дуке Маркес повідомив, що влада скасує запропоновану урядом податкову реформу.

Раніше повідомлялось, що Колумбія припиняє експорт кави. Це сталося через перекриття доріг в результаті антиурядових протестів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus