USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни вшанували пам’ять Героя Руслана Єлізарова

3 Грудня 2015 14:20
У Рожищі чин похорону за загиблим на сході Героєм Русланом Єлізаровим. Опісля похоронна процесія вирушила до села Сокіл, де односельчани зустрічали воїна на колінах, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Тіло Руслана Єлізарова привезли на Волинь 3 грудня.

Щоб вшанувати Героя на площі у Рожищі зібралися понад три сотні людей. У руках багатьох – запалені свічки, червоні гвоздики, а на очах - сльози.

Панахиду відслужив отець Василь Шняк.

«Хто б міг подумати, що в сучасному, цивілізованому світі нашим молодим хлопцям доведеться боротися за волю та незалежність своєї батьківщини. Ми прощаємося тут на землі із великим Героєм, який стане в один ряд з Героями Небесної сотні, з Героями нашої держави, які завжди захищали її від ворога», – сказав священик.

Він додав, що боєць у найдосконаліший спосіб показав любов до Бога та свого ближнього, бо віддав життя за своїх друзів, щоб усі могли жити спокійно.

«Страшна звістка для всієї нашої рожищенської громади. Сьогодні ми прощаємося зі справжнім Героєм, який своїм життям ризикував заради нашої держави, заради нас, заради нашого миру. Сьогодні ми схиляємося у сумі і у шані перед Героєм», - висловив співчуття родині голова Рожищенської райради Андрій Музика.

Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська зазначила, що Руслан Єлізаров – справжній чоловік, який не побоявся і сам прийняв рішення іти на схід.

«Це було справжнє чоловіче рішення, яких зараз дуже мало. І саме завдяки таким Героям ми сьогодні маємо мирне небо тут, ми у спокої живемо, можемо працювати і вчитися. Цінуймо це», – закликала Гайворонська.

Міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук попросив усіх підтримати родину у складний для них час.

«Батько міг би глядіти своїх дітей, дочок видати заміж, синів поженити, сидіти і глядіти своїх внуків, а той правнуків, однак життя склалося по-інакшому. Щиро дякуємо за його внесок у визволення України від загарбників, сумуємо разом з родиною. Слава Герою», – сказав рожищенський мер.

На площі люди скандували Руслану Єлізарову «Герої не вмирають!»

Після громадської панахиди траурний кортеж вирушив до села Сокіл, де проживав загиблий боєць. У селах дорогою люди зустрічали його обабіч дороги, стоячи на колінах.

У рідному селі на колінах Героя зустріли й односельчани. Дорогу, якою рухалися автівки, встелили квітами.

Похорон Героя відбудеться завтра о 14:00.

Нагадаємо, тіло воїна активісти зустріли сьогодні зранку. Руслан Єлізаров загинув під Маріуполем під час виконання бойового завдання. Завтра, 4 грудня, чоловікові виповнилося б 44 роки.

3 і 4 грудня у Рожищенському районі оголосили Днями жалоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus