USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Одружилися волинський військовий та біженка з Донбасу

17 Травня 2015 13:07
16 травня у Рівненському РАЦСі одружились волинянин - військовий 130-ї об`єднаної мотострілкової бригади та 18-річна біженка з Донбасу.

Про це у ФБ повідомила волонтер ДАРу Вікторія Шинкаренко.

"Життя продовжується, і ніщо цьому не може завадити. У нас 16 травня 2015 року відбулось свято. Було весілля. Створилась сім'я, яку по праву можна назвати народженою війною.

Він, хлопець з Волині, пройшов війну, не демобілізувався, а вирішив продовжити боротьбу у складі нашої 130-ки. Вона, 18 річна дівчина з українського Донбасу, під час бойових дій допомагала нашим воїнам, втратила рідних, змушена була стати біженкою. Але прибувши до Західної України, не стала просити собі якихось преференцій, а пішла до військомату і зараз проходить військові навчання з однією думкою, - визволити свій Донбас від окупанта (агов, чоловіки!). Пара прекрасна. Кохання перемагає смерть. Дивлячись на них, розумієш що ми непереможні, Любов врятує цей світ і нашу Україну. Щастя їм, і многії літа. З найкращими побажаннями колективи 130 орб, та волонтерського батальйону ДАР!"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus