USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Один із факультетів ВНУ переходить на дистанційне навчання через коронавірус у студентів

7 Жовтня 2021 16:17
Факультет філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки з 11 жовтня переходить на дистанційну форму навчання. У чотирьох студентів підтвердили COVID-19.

Про це розповіла Суспільному декан факультету Лілія Лавринович.

Дистанційно студенти навчатимуться до кінця наступного тижня.

«Діагноз коронавірус підтвердили у двох студентівполоністів та ще у двох, які навчаються на відділенні україністики», – каже Лілія Лавринович.

З її слів, одна із хворих студенток живе у гуртожитку. Там є можливість для її самоізоляції. Саме тому на факультеті вирішили перейти на дистанційну форму навчання.

Загалом на факультеті філології та журналістики ВНУ навчається 700 студентів.

«Рівень вакцинації серед педагогів хороший, понад 80%, у студентів гірший», – каже Лілія Лавринович. Точної цифри вакцинованих серед студентів та викладачів декан не назвала.

Як повідомляли, за останню добу на Волині лабораторно підтвердили 407 випадків коронавірусної інфекції. Два випадки хвороби завершились летально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus